Midwinterzonnewendewandeling met vuurceremonie

Praktische gegevens

Datum: donderdag 21 december 2017

Tijd: van 20:00 tot 21:30 uur
De zaal is een half uur voor aanvang geopend.

Locatie: de Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20A, 5453 SE Langenboom (N-Br)

Prijs: €18,- per persoon

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 


/ | \

Midwinterzonnewendewandeling met vuurceremonie

Eén wandeling uit het jaarwiel (zie ook de informatie op de pagina Labyrint tussen hemel en aarde) is inmiddels een traditie geworden op de Schaapshoeve: de midwinterzonnewendewandeling (3x woordwaarde).

Een avond om midwinter te vieren. Een jaarpunt om de terugkeer van het licht te vieren, bewust te zijn van warmte en licht in de donkere koude dagen.
 

Vuurceremonie

Wiel Moest begeleidt je bij een vuurceremonie. Tijdens deze ceremonie heb je de gelegenheid alles wat je blokkeert of wat je los wilt laten, over te geven aan het vuur. Het vuur zal zijn transformerende kracht toepassen om van de blokkerende energie weer voedzame en heilzame kracht te maken.
 

Labyrint met kampvuurtje op hartsteen

Aansluitend kan je onder mijn hoede een wandeling maken in het labyrint. We maken een kampvuurtje op de hartsteen om het diepste donker te danken en te vieren dat het licht weer terugkeert. Een prachtige ervaring om vanuit vier richtingen het licht en de warmte van het vuur te ontmoeten.

Je kunt het labyrint lopen met je eigen gevoelens en gedachten of je kunt een uitnodigingsvragen voor dit moment met je meenemen.
 


/ | \

terug naar boven

waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Copyright © 2018 Labyrinspiratie, waar je in het labyrint je inspiratie vindt. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.