Online: 99x winterwandeling

Praktische gegevens

De karavaan is reeds onderweg!
Laat het me weten als je interesse hebt voor de reis van 2018, dan hou ik je op de hoogte.

Datum: donderdag 2 november 2017 tot en met donderdag 8 februari 2018
De middelste (50e) dag valt op donderdag 21 december 2017

Locatie: jouw eigen huiskamer of studeerkamer of favoriete stoel of ...
Via e-mail ontvang je handreikingen en inspiratie om thuis op reis te gaan.

Voorkennis: niet vereist!
Leg wat nieuwsgierigheid, ontdekkingszin en reislust voor jezelf klaar.

Werkwijze: e-mail & social media
Elke negen dagen ontvang je een e-mail met de labyrinspiratie-uitnodiging voor daarop volgende negen dagen. In een besloten facebook groep kun je je ervaringen delen en elkaars belevenissen volgen.

Jouw bijdrage: €36,-
voor 14 weken, met 12 labyrinspiratie-uitnodigingen
inclusief verschillende vingerlabyrinten die je kunt afdrukken

Aanmelden: Stuur je aanmelding of vraag naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


 

/ | \

99 dagen Winter Labyrinspiratie Wandeling
 

Wandel 99 dagen door een labyrint

Heb je al eens een labyrint gelopen? Ik loop er regelmatig een, in het groot in de tuin, met mijn vinger op een houten vingerlabyrintbord of ik teken er een op het strand. Geen enkele wandeling was ooit hetzelfde en elke wandeling bracht me iets: een inzicht, een idee, inspiratie, dankbaarheid, een moment van rust.

In deze online workshop kun je kennismaken met het labyrint: je leert hoe je een labyrint kunt gebruiken, je leert hoe je een labyrint tekent en je maakt kennis met een aantal verschillende labyrintvormen.

En moet je dan meteen 99 dagen achter elkaar het labyrint lopen?
Nee hoor, dat mag je helemaal zelf bepalen. (Maar het is misschien wel heel leuk!)

 

Ook voor 'gevorderden'!

Deze reis is ook zeker leuk voor mensen die al vaker een labyrint gelopen hebben of er mee werken. Loop jij elke dag een labyrint? (Ikke niet hoor!) Maar wat zou er gebeuren als je dat een tijdje wél doet? 99 dagen? Blijft het leuk, wordt het saai? Blijven inzichten komen, wordt het leeg?

Naast dit stamina-onderzoek biedt deze labyrintreis je een verblijf bij een aantal minder vaak gebruikte labyrintvormen. We hebben allemaal zo onze voorkeur voor de labyrintvorm waarmee we ons het meest vertrouwd voelen. Het bezichtigen van andere vormen levert je vast en zeker weer frisse invalshoeken op. 
 

Meedoen vanuit je huiskamer

Je kunt thuis in je huiskamer, je studeerkamer of vanuit je luie stoel meedoen. Elke negen dagen ontvang je een e-mail met de labyrinspiratie-uitnodiging voor de daarop volgende negen dagen. Ik stuur daarin ook een document van een vingerlabyrint dat je zelf kunt afdrukken.

Daarnaast kun je, als je dat wilt, deelnemen in een besloten facebook groep waar je je ervaringen kunt delen en elkaars belevenissen kunt volgen.
 

Midwinter: labyrint lopen 'in het eggie'

Op donderdag 21 december 2017 kun je op de Schaapshoeve in Langenboom (N-Br) het midwinterlabyrint lopen. We maken een kampvuurtje op de hartsteen, wat je labyrintwandeling een bijzondere warmte geeft. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Cadeautje:
Als je meedoet aan deze online Labyrinspiratie winterreis én je komt naar de midwinter wandeling op de Schaapshoeve, krijg je een Labyrinspiratie Alchemistisch Labyrint steen cadeau.
 

Dus doe mee en ontdek het labyrint (nog meer)!
 


/ | \

Reacties van deelnemers

"Ik heb veel mooie ervaringen en inzichten gehad"

"Ik heb genoten van de brieven die in mijn virtuele bus voorbij zijn gekomen, met leuke wetenswaardigheden en uitleg over de verschillende labyrinten. Fijn ook om er zo toe te worden gezet eens wat andere labyrinten te lopen met de vingers.
Ik heb veel mooie ervaringen en inzichten gehad en ik heb ook genoten van de kennismaking met Carin en de andere mensen in deze groep. En de "live" labyrint loopmiddag op de Schaapshoeve was ook superfijn.
Een hele mooie reis heb je neergezet Carin Wennink, dat je nog veel mensen mee mag nemen op dit pad!"

Succes en bedankt,
Monique Coppens

/ | \

"Elke dag een elfje, gedicht of rondeel"

"Het is me elke dag gelukt om een vingerlabyrint te lopen en ik ben er heel blij mee. Steeds schrijf ik op wat er in me opkomt en maak ik een elfje, woordgedicht of rondeel.
Ik heb er veel aan gehad, dat heb je ondertussen wel begrepen. Heel veel dank voor je inspirerende woorden bij de verschillende labyrinten. Mijn plan is om zaterdag tot 'vingerlabyrintdag' voor mezelf te maken."

Nel Hogervorst - van Kampen

/ | \

"Je hebt me bijzondere plaatsen laten ervaren"

"Ik vond het een hele mooie wereldreis der labyrinten. Dank je Carin voor je begeleiding als reisleidster! Je hebt me bijzondere plaatsen laten ervaren!"

Thanks
Wendy Smits - Van de Ven


/ | \

terug naar boven

 

waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Copyright © 2018 Labyrinspiratie, waar je in het labyrint je inspiratie vindt. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.