Dusty Miller 13th

/ | \

Dusty Miller 13th: bomensjamaan

Dusty Miller is de titel van degene in de Silvadobb Tribe die zorg draagt voor de gezondheid en bescherming van de stam, ook op energetisch en magisch gebied. Het is een titel die van generatie op generatie wordt overgedragen en waar vele jaren studie mee gemoeid zijn. Je kunt Dusty Miller zien als een bomensjamaan die werkt met kennis en kunde vanuit de natuur.

In de samenwerking met Moeder Natuur, heeft Dusty's Tribe een sterke band opgebouwd met bomen en boomenergie. Ze hebben geleerd hoe deze boomenergie behouden kan worden in zogenaamde LiveWood ("LeefHout") talismannen en amuletten.
 

Wat is LiveWood en wat kan je ermee?

LiveWood is de naam van dat deel dat een boom aan Dusty Miller geschonken heeft. Het bijzondere is dat dit stuk hout een gedeelte van de boomgeest ofwel dryade in zich behoudt. Het is dus een levend wezen. Van dat LiveWood maken Dusty 13th en zijn zoon Dusty 14th diverse soorten amuletten, talismans; in de vorm van bijvoorbeeld een hanger, staf of wandelstok.

De verschillende soorten bomen geven verschillende soorten ondersteunende energie. Met hun producten willen de Dusty Millers je ondersteunen in je leven, door het maken van instrumenten ter bescherming, ter bevordering van je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dusty Miller zegt graag: "Geloof ons niet, onderzoek zelf wat bij jou past!"

 

Dusty en ik

In oktober 2007 ontmoette ik Dusty voor het eerst bij een wandeling door het Vondelpark in Amsterdam. Ik was aanwezig bij verschillende lezingen en in 2011 reisde ik voor de eerste keer met een studiegroep naar Engeland om bij Dusty in de leer te gaan. Ook is hij verschillende keren op de Schaapshoeve geweest om Walk 'n' Talks te geven, waar ik hem als vertaler ter zijde stond.

Dusty leerde mij over kijken naar de bomen met de ogen van een 'bomensjamaan'. Dusty hielp mijn verbinding met de natuur te verdiepen en vertelde veel over de verschillende karakteristieken van boomenergieën, ook wel boomgeest of dryade genoemd. Hij heeft me met zijn prachtige verhalen en open hart veel geleerd over bomen, dryades en de Godin, Moeder Aarde. En niet te vergeten: over mezelf. ;-)
 


/ | \

terug naar Dryade als gids in het labyrint

waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Copyright © 2018 Labyrinspiratie, waar je in het labyrint je inspiratie vindt. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.